22:00 ΘΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

09.04 ΣΑΒΒΑΤΟ
22:00 ΘΕΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗ

*»Σαν πρόβα σε εξοχές και ανοικτές θάλασσες»*

Οι *»Θέρος«*, έντεκα  χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στα  νησιά της άγονης γραμμής, με τρία χειροποίητα cd στις αποσκευές τους και με πολλές στάσεις σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, και μουσικές ολονυχτίες, λύνουν  και πάλι  τους κάβους για νέες μουσικές περιπέτειες. Μια πρόσκληση σε μια συναυλία-γιορτή από έξι πολυμουσικούς που θυμίζει rock αφήγηση παραμυθιού για ενήλικες, με παραδοσιακά ηχοχρώματα, δρώμενα επί σκηνής και διάθεση σκωπτική αλλά και τρυφερή.

Οι «Θεριστές» είναι:
Αριστείδης Χατζησταύρου [κιθάρες, φωνή] Γιάννης Οικονόμου [φωνή, τζουρά, κρουστά] Ουρανία Λιαρμακοπούλου [τσέλο, φλάουτο, φωνή] Γιώργος Κοντογιάννης [κρητική λύρα, κρουστά] Διονύσης Μακρής [μπάσο] Ιάσωνας Τάτσης [κρουστά]

  • Η πρώτη παρουσία  του σχήματος στη δισκογραφία πραγματοποιήθηκε το 2002 στο CD «μια φορά και έναν καιρό» με μία μουσική αφήγηση παραμυθιών για το περιοδικό «Μετρό».
  • Τον Ιούλιο του 2005 κυκλοφορεί πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο «θέρος» από τη δισκογραφική εταιρεία Plus Rec (διανομή Universal) σε παραγωγή του Παύλου Παυλίδη. Το 2006 το «Θέρος» ντύνει μουσικά τη σειρά ντοκυμαντέρ της ΕΤ1 «Μνήμες» του Στράτου Στασινού.
  • Το Δεκέμβριο του 2009, κυκλοφορεί το cd «στον ορίζοντα καπνός«, από τη δισκογραφική εταιρία «Yafka records».

http://www.myspace.com/bandtheros

This entry was posted in 08-10.04 βδομαδα 2η, 09.04 σαββατο, μουσικη. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε