Nomeolvides.Co

Η ομάδα NoMeOlvides Co. / ΜηΜεΛησμόνει είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που σχηματίστηκε το 2008 για να καλύψει τις ανάγκες του EspacioCero / ΧωροςΜηδεν και αποτελείται από άτομα που προέρχονται από την Ελλάδα και την Ισπανία,  άνθρωποι που συναντήθηκαν από διαφορετικούς “χώρους” ανταλλάσσουν απόψεις και συνεργάζονται, με στόχο να φτιάξουν έναν ανοιχτό χώρο (Espacio) δημιουργίας, όπου θεατές και καλλιτέχνες να μπορούν να λειτουργούν διαδραστικά. Η ομάδα στοχεύει στην αλληλεπίδραση ανάμεσα στις τέχνες και τους τρόπους έκφρασης, επιδιώκοντας να δημιουργήσει “χώρους” συνάντησης όπου η μουσική, ο χορός, η ζωγραφική, η φωτογραφία και η λογοτεχνία να συνδιαλέγονται μεταξύ τους.

Η φετινή πρόταση της ομάδας NoMeOlvides Co. / ΜηΜεΛησμόνει αφορά την πραγματοποίηση ενός project με θέμα το Imaginarium και θα πραγματοποιηθεί στο Studio Κοιτώνες του πρώην στρατοπέδου Κόδρα, στην Καλαμαριά.

1 Responses to Nomeolvides.Co

  1. Ο/Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ λέει:

    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ PDF ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ [ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ]
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΥΜΕΤΑΣΧΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ,ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ,ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ
    ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Σχολιάστε